Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szállítási információk

 

KISZÁLLÍTÁS A WEBÁRUHÁZBAN VÁSÁRLÓ VÉGFELHASZNÁLÓK RÉSZÉRE

A kiszállítás várható napjáról a megrendelés-visszaigazolásból tájékozódhat – ez a megrendeléstől számítva általában 4-7 nap szokott lenni, és függ a választott szállítási és fizetési módtól, valamint – elsősorban az ünnepi időszakban – a kiszállítást végző partnerek leterheltségétől is.
A csomag összekészítése bankkártyás és utánvétes fizetési mód esetén általában a következő munkanapon, előre utalásos fizetési mód választása esetén az ellenérték beérkezését követően kezdődik meg.

 

 • FOXPOST csomagpont
  Ha Ön FOXPOST csomagpontra rendel, a rendelés során ki kell választania az Ön számára megfelelő FOXPOST automatát, és meg kell adnia az adatait. Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben kap értesítést, és az üzenetben elküldött egyedi, csak Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.
  A termékeink általában kicsik és könnyűek (ezért bőven beleférnek a FOXPOST automatákba), de érdemes tudni, hogy a FOXPOST megtagadhatja az automatába történő szállítást túlméretes csomag esetén. Ilyen esetben egyedileg egyeztetünk a Vásárlóval az alternatív kiszállítási lehetőségekről.

 

 • FOXPOST házhozszállítás
  Ha Ön FOXPOST házhozszállítással rendel, a rendelés során meg kell adnia a kiszállításhoz szükséges adatait, és a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést kap a futár várható érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is. •

 

 • Házhozszállítás futárszolgálattal (GLS)
  Ha Ön futárszolgálatos házhozszállítással rendel a rendelés során meg kell adnia a kiszállításhoz szükséges adatait, és a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően e-mailben vagy sms-ben kap értesítést a kiszállítás várható időpontjáról.

 

 • Pick Pack Pont szállítás
  Ha Ön Pick Pack Pontra rendel, a rendelés során ki kell választania az Ön számára megfelelő Pick Pack Pontot, és meg kell adnia az adatait. A csomagok kiszállítási helyre érkezéséről választásának megfelelően sms-ben, és / vagy e-mailben értesítőt küldenek ki, melynek megérkezése után a küldemény átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésre.

 

 

NAGYKERESKEDELMI KISZÁLLÍTÁS

A raktárunkban összekészített csomagok kiszállítása GLS-el történik a megadott címre.
Nettó 20 000 Ft megrendelési érték felett a csomagküldés díját mi álljuk (szerződött Viszonteladó és Nagykereskedő Partnereink esetében).
Nettó 20 000 Ft megrendelési érték alatt a csomagküldés díját a Viszonteladó vagy Nagykereskedő Partner fizeti.

Déli 12 óráig történő megrendelés esetén (és ha minden megrendelt termék raktáron van) az esetek legnagyobb részében még aznap össze tudjuk készíteni a csomagot, ami a következő munkanapon a Megrendelőnél van. Érdemes azonban +1 napot kalkulálni, mert előfordulhat, hogy nem tud elmenni aznap a csomag (sok megrendelés érkezik be egy napon, vagy korábban jön a futár, esetleg szabin vagyunk, stb.). A tapasztalatok szerint decemberben a csomagküldés akár 3-4 munkanapot is igénybe vehet – kérjük hogy a megrendelés feladásakor ezzel legyenek szívesek tervezni.

A megrendelt csomag ellenértékét szerződött viszonteladóként utánvéttel is rendezheti – kérjük ezt az igényét jelezze a megrendeléskor.

Keresés